Pentuja

Pentuja suunnitelmissa syksyllä 2019 terveystutkituista vanhemmista. Alustavat kyselyt mieluiten sähköpostilla. 

Hillan ja Lumon pennut syntyivät 15.-16.8. välisenä aikana. Narttuja syntyi kaksi ja uroksia neljä. Nartut ovat väriltään fawn ja brindle, uroksissa on yksi fawn ja kolme brindleä. Tällä hetkellä kaikki pennut ovat aktiivisia ja terhakoita ja kasvavat hyvin. Hilla hoitaa niitä aamusta iltaan antaumuksella. Lisäilen kuvia pennuista tänne ajan mittaan. 

 

PENTUJA TULOSSA VIIKOLLA 33!

Emä: Mörkömurinan Puutarhatonttu "Hilla"
Isä: FI MVA & EE MVA & LT MVA & BY MVA Shattermann Be My Brosnan "Lumo"

Hilla ja Lumo on terveystutkittu laajasti ja kummallakaan ei myöskään ole allergioita eikä ole ollut muitakaan sairauksia. Molempien sukua on tutkittu terveyden osalta useiden sukupolvien ajalta. Lisäksi etenkin Hillan puolelta löytyy pitkäikäisiä sukulaisia, vanhin koira elänyt lähes 15 vuotiaaksi. Hillalla ja Lumolla molemmilla hyvä hengitys, ei lainkaan rohinoita. 

Mikäli kiinnostuit tulevista pennuista, annan lisätietoja joko sähköpostitse tai puhelimitse arkisin klo 18-21  viikonloppuisin klo 9-21. Meille saa myös tulla tutustumaan koiriimme!

Pennut luovutetaan aina madotettuina, sirutettuina, eläinlääkärin tarkastamina ja rekisteröitynä. Mukaan annetaan myös pennunhoito-ohjeet ja pentupaketti. 

COPYRIGHT 2017-2019: JÄÄNSÄRKIJÄN

WEBDESIGN: ELEGANT PAW